Pulsar Dizisi Bu Aksam Star TV'de Basliyor

Türk televizyonlarında uzun zamandır aynı tür dizilerin neredeyse tekrarları niteliğinde onlarca dizi film çekiyor. Birçoğunun konusu aynı zengin erkek fakir kız yada zengin kız fakir erkek. Bunun dışında son bir kaç senedir mafya dizileri moda oldu. Kurtlar vadisinin çok tutulması adeta hastalık derecesinde bağlılık yapmasından sonra birçok mafya dizisi çekilmeye başlandı.

Bunların yanında değişik dizilerde çekildi tabiki. Ama genelde farklı şeyler denendiği zaman insanlar tarafından yadırgandı ve tam insanlar alışacakken reyting kaygısından dolayı yayından kaldırıldılar. Tabiki tutanlarda oldu ama malesef sayıları çok az.

İşte o tutan dizilerden biri olmaya adaya yepyeni bir dizi daha izleyicilerle bugun buluşuyor. Türk televizyonlarındaki dizilere yeni bir boyut kazandırmayı hedefleyen bir yapıt ekranlara geliyor. PULSAR...

Pulsar dizisinin başrollerinde hiç alışıla gelmediği gibi bir köpek oynuyor. Türkiyede daha önce belkide hiç denenmemiş olan tarzda çekilecek olan Pulsar dizisi daha çok çocuk yaştaki izleyicilere hitap edeceğe benziyor.

Pulsar dizisi ilk bölümüyle, 10 Haziran 2008 Salı günü saat 20:00 da Star TV de başlıyor.

0 yorum: